Compania noastra

Misiune

Delivering your Business !

Motto-ul companiei defineste mentalitatea noastra de baza prin care dorim sa fim broker-ul all-inclusive pentru toate activitatile de logistica si sa contribuim la dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Noi credem ca atunci cand clientii sunt multumiti se intorc si stabilesc parteneriate pe termen lung. Si asta ne face fericiti!

logo-blue

Viziune

From “pure” freight forwarders to integrators

Ne dorim sa fim nu doar simpli expeditori, ci integratori de servicii. Pentru aceasta, ne-am angajat sa oferim un mediu provocator si oportunitati de a invata, experimenta si de a creste impreuna. Creativitatea si inovarea sunt promovate pentru imbunatatirea eficientei in afaceri. Prin imbunatatirea eficientei, extindem afacerea zi dupa zi pentru a livra mai mult clientiilor nostri. Cargo Delivery considera ca ai nevoie de asta!

Values

Logo-ul nostru

In industria transportului aerian, serviciile oferite sunt premium in comparatie cu toate celelalte industrii de transport, fiind foarte reglementate si conforme cu prevederile IATA (International Air Transport Association), transportul aerian de marfa reprezentand aproximativ 35% din comertul mondial ca valoare. Prin urmare, am ales avionul ca simbol al logo-ului nostru care exprima daruire la locul de munca, servicii premium oferite si grija pentru clientii nostri.

Integritate

Oferim integritate si aratam respect clientiilor nostri, furnizorilor si partenerilor din intreaga lume.