Sea Cargo

Transportul Maritim este un produs ce ofera flexibilitate si eficienta a costurilor.

Portul Constanta este cel mai mare port din regiunea Europei Centrale si de Est precum si de baza pentru mai multi transportatori mari cum ar fi Maersk, COSCO Shipping si MSC.

Cargo Delivery ofera o acoperire la nivel mondial in principalele porturi (port-to-port) din lume si are stransa legatura cu diferite case de expeditii maritime cu ajutorul carora va livram marfa in timpul de tranzit angajat.

Solutii Port-to-Port Si Door-to-Door – transport maritim de marfa pentru import si export:

Transport Maritim FCL (Full Container) Cargo Delivery va ofera servicii de transport maritim containerizat FCL (20’/ 40’/ 40’HC / 45’HC) din toata lumea sau solutii personalizate cu containere tip Open-Top; Hard-Top, Flat-Rack. Datorita serviciului de consolidare putem sa consolidam bunuri de la mai multi furnizori intr-un container pe care sa il monitorizam atent din momentul incarcarii marfurilor pana la livrarea finala, clientii nostri se bucurandu-se de o comunicare permanenta si eficienta pe toata durata derularii transportului. Transport Maritim LCL (Less than Container Load) Impreuna cu partenerii nostri oferim serviciu direct de grupaj marfa din principale porturi din Asia cu plecari saptamanale din porturile Shanghai, Ningbo, Shenzhen, Hong Kong si Singapore, clientii experimentand astfel un serviciu LCL de incredere.

Servicii LCL:

  • Program saptamanal de navigatie catre portul Constanta
  • Transfer direct a containerului catre Bucuresti sau Otopeni
  • Monitorizare completa prin sistem Track & Trace
  • Consolidari de marfa intr-un singur container
  • Spatiu la nava garantat prin parteneriate cu linii maritime
  • Aceptare intarziata la incarcare a containerului

Sea-Air Solutie intermodala de transport Maritim-Aerian ce va permite sa trimiteti bunuri urgente din Asia in Romania printr-un punct de tranzit in Dubai cu termen de tranzit 18-20 zile, platind mai putine taxe de transport decat la transportul aerian. Practic, veti economisi 20-30% din costurile unui transport aerian, iar timpul de tranzit se va reduce cu cel putin 10 zile In comparatie cu transportul maritim. Containere frigorifice tip Reefer pentru transportul marfurilor congelate sau cu temperatura controlata

Containerele frigorifice au un singur scop: sa transporte marfa dumneavoastra cu temperatura controlata. Load & Stuff / Unloading Antrepozitul vamal din portul Constanta va ajuta sa depozitati bunurile pana la efectuarea formalitatilor vamale de import.

Aveti nevoie de asistenta in gestionarea transporturilor maritime?

Departamentul nostru de transport maritim va gasi o solutie adaptata nevoilor dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati printr-un e-mail la sales@cargo-delivery.ro

Delivering your Business! Suntem disponibili 24/7 pentru va asigura suportul necesar, obiectivele noastre principale fiind satisfactia dumneavoastra si eficienta livrarilor.