Air Cargo

Transportul Aerian este un produs al vitezei, sigurantei si increderii.

Noi nu numai ca va oferim tarife bune, dar si o livrare eficienta efectuata la timp conform standardelor ridicate de siguranta si eficienta.
De la consolidari de marfa la livrari door-to-door, Cargo Delivery va poate oferi solutii personalizate care se potrivesc nevoilor Dumneavoastra.
Tranporturile aeriene cargo aerian se desfasoara in conformitate cu standardele si conditiile de transport IATA (in proces de certificare).

Airport-to-Airport and Door–to-Door products for import & export:

NFO – Primul zbor disponibil
Solutie de transport pentru marfa urgenta pentru industria de Automotive – Utilizarea primului zbor disponibil cu cele mai rapide conexiuni catre destinatia finala

Consolidari de marfa
Solutie de transport pentru marfuri generale (textile, mobilier, materiale plastice, componente metalice, utilaje, etc.) cu un timp de tranzit de la 24 de ore pana la 48 ore aeroport-aeroport, intre principalele hub-uri aeriene;

Zboruri Charter
Solutie perfecta de transport pe care v-o recomandam pentru transporturile foarte urgente, grele si voluminoase;

Livrari express Cargo
Oferim servicii express Door-to-Door in peste 200 de tari pentru livrarile internationale de documente si colete in parteneriat cu cele mai puternice companii din industrie;

Curier – On Board Courier

Utilizarea unei solutii sigure si rapide pentru expedieri de dimensiuni mici si foarte urgente, interval in care asiguram coletele pe tot timpul transportului aerian.
Curierii nostri sunt foarte bine pregatiti si intotdeauna gata (prin vize si permise) pentru urmatoarea lor misiune.

Transport Rutier de Marfa Aeriana (RFS) din Romania  
Serviciu de transport intermodal – Incarcam marfa pe camion in Romania si o expediem catre primul aeroport disponibil din Europa, conectate la hub-urile principalelor linii aeriene situate in Budapesta, Viena, Frankfurt sau Amsterdam.

Transport Aerian cu Temperatura Controlata

Inainte de orice expediere planificam transportul aerian prin utilizarea solutiilor Active sau Pasive de transport si ambalare produse farmaceutice, produse alimentare, fructe proaspete, peste congelat, flori si legume.
Transport Aerian Bunuri Periculoase (DGR)
Suntem pregatiti pentru a ne asigura ca manipularea si incarcarea de produse periculoase se realizeaza intotdeauna prin obtinerea si analiza fisei de securitate a marfii si in conformitate cu regulamentele IATA DGR.

In baza solicitarilor dumneavoastra, va mai putem oferi:

  • Transport Bunuri de Valoare (bijuterii, Bancnote, Antichitati, etc.
  • Transport Echipamente Medicale (medicamente, vaccinuri, probe de testare, etc.)
  • Transport Produse Fragile (Electronice, Sticla / produse din Cristal, Masini, etc.)
  • Transporturi Funerare

Aveti nevoie de asistenta in gestionarea transporturilor aeriene?

Departamentul nostru de transport aerian va gasi o solutie adaptata nevoilor dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati printr-un e-mail la sales@cargo-delivery.ro

Delivering your Business! Suntem impreuna 24/7 pentru va asigura suportul necesar, obiectivele noastre principale fiind satisfactia dumneavoastra si eficienta livrarilor.