Cine suntem

Cine suntem

Multi manageri de corporatii au vazut in mod traditional logistica ca o sursa obligatorie de venit.
Dar, companiile de top recunosc acum ca stapnirea resurselor logistice poate oferi mai mult decat atat: Acesta poate fi sursa unui avantaj competitiv

Avantajele clientului

Ca furnizor de servicii logistice intelegem nevoile clientilor nostri si comportamentele de cumparare, de asemenea stim ca intelegerea acestui comportament este un ingredient cheie pentru construirea unei strategii solide si definirea mai eficienta a intregului flux logistic.

Romania se afla in sud-estul Europei Centrale, la nord de Peninsula Balcanica, de-a lungul cursului inferior al Dunarii, pe coasta de vest a Marii Negre si se Invecineaza cu Ungaria si Serbia la Vest, Bulgaria la Sud, Republica Moldova la Est Si Ucraina la Nord / Est.
Romania a aderat la NATO In 2004 Si Uniunea Europeana (UE) In 2007.

Astfel, la Inceputul anului 2007 am decis sa stabilim sediul companiei noastre in Timisoara ca prim hub de intrare din Europa de Vest.
Romania a fost clasata pe locul 38-lea de catre Banca Mondiala in clasamentul DB 2015 si are o populatie de 20 mil. locuitori.

PIB-ul pe cap de locuitor este de 9060(USD $), iar capitala tarii este orasul Bucuresti.

Cargo Delivery este un furnizor independent de servicii logistice, iar mentalitatea noastra bazata pe oferire de solutii si atitudinea „se poate face” pot fi gasite in fiecare dintre colegii si partenerii nostrii din intreaga lume.

Cei mai buni din domeniu

Suntem o echipa mica, dedicata dar extrem de specializata in pietele de transport internationale. Aceasta expertiza se traduce intr-un portofoliu de servicii de calitate oferite clientilor nostri.

Incepand cu anul 2007, am oferit servicii exceptionale pe piata locala si globala a livrarilor de coletarie tip express, logistica integrata si transport aerian de marfa.

Valoarea companiei Cargo Delivery prin care se diferentiaza de ceilalti competitori se bazeaza pe trei piloni principali:
• Optimizarea costurilor logistice pentru clienti
• Scurtarea duratei ciclului logistic si rapiditate in luarea deciziilor
• Reducerea numarului de active fixe in operatiunile de zi cu zi

Mediu inconjurator

Prin raspunsul la obiectivele Europene in contextul globalizarii, Romania isi indeplineste astfel angajamentul ca stat membru al Uniunii Europene sa urmeze calea dezvoltarii moderne.

Cargo Delivery stie care sunt responsabilitatile sale si se va conforma mereu cu reglementarile locale si internationale, mentinand in acelasi timp un dialog deschis si constructiv cu privire la problemele de mediu atat cu clientii cat si cu subcontractorii sai.